windscherm

windscherm Een goed windscherm hebben op jouw terras kan ervoor zorgen dat er meer mensen komen. In Nederland is het weer soms nogal onvoorspelbaar en daarom is het goed om overal op voorbereid te zijn. Niet alleen tegen de regen moet je beschermd zijn, maar ook tegen harde windvlagen. Deze kunnen er namelijk zelfs op een mooie dag voor zorgen dat het fris aanvoelt. Dan is het minder fijn om buiten te zitten en zullen mensen dit ook minder snel doen.

Welk soort windscherm

windscherm

Voor onze buitenruimte wilde ik een windscherm vinden die past bij de recht van onze inrichting. Wij hebben de rest van ons cafe erg industrieel ingericht. Dat past ook goed bij het pand waar wij in zitten, want daar hebben wij hele grote ijzeren balken en een stenen muur. Tegenwoordig zie je heel veel interieurs met industriële kenmerken en daarbij vind ik het zelf vooral mooi als alles 1 geheel is. Daardoor creeer je gemakkelijk een bepaalde sfeer die mensen ook echt voelen. Zelf vind ik het ook altijd fijn als het er niet uitziet als een bij elkaar geraapt zooitje.

Hier deed ik een aankoop

Wij hebben het windscherm gekocht bij Xterior. Hier hoorde ik al vaker hele goede ervaringen over, dus ik ben direct een kijkje gaan nemen op de website. Wat mij vooral opviel is dat zij een heel erg groot assortiment hebben, waardoor de keuze echt groot was. Het kiezen vond ik zelf nog best wel moeilijk, dus uiteindelijk heb ik het personeel mee laten beslissen. Ik heb zelf 3 soorten uitgekozen en toen heb ik iedereen laten stemmen. Degene die het meest werd gekozen, heb ik toen besteld. Ik ben ongelofelijk blij met deze aankoop en verwacht dat het onze gasten ook erg goed gaat bevallen. Neem hier zeker eens een kijkje als je benieuwd bent!