Ik was al een tijdje aan het staren naar de saaie witte slaapkamer muur waar ik en mijn man slapen. Ik zei tegen mijn man dat ik echt vond dat we iets op deze saaie, witte muur moesten hangen. Mijn man zei dat hij bij de kunstbeurs een heel mooi schilderij had gezien en pakte meteen de auto en sleepte me mee de auto in om het kunstwerk te laten zien. Een uur later kwamen we aan bij de kunstbeurs en daar liet hij mij het schilderij zien. Ik zag het lelijkste schilderij wat ik ooit heb gezien in mijn hele leven. Groen met rood en oranje en de kleuren met zijn totaal niet bij de rest van onze slaapkamer. Natuurlijk zei ik niet tegen mijn man dat ik het schilderij lelijk vond maar zei ik dat het toch een beter idee was om naar iets anders op zoek te gaan. Mijn man was teleurgesteld maar zei dat we vast wel iets anders vond wat we allebei leuk vonden. Toen had ik een idee: Dat er een perfecte spiegel op deze wand zou passen. Het leek me een goed idee om de spiegel op maat te laten maken. We gingen naar de woonboulevard En vroegen of ze daar een spiegel op maat voor ons konden maken, de medewerkers zeiden allemaal dat het niet mogelijk was. Toen we thuis kwamen ben ik meteen op internet gaan opzoeken of ik ergens spiegel op maat kon laten maken. Toen kwam ik op de website van glasgigant.nl terecht. Ik sprong van blijdschap op toen ik zag dat ze spiegels op maat konden maken. Ik liet meteen de website aan mijn man zien en hij zei dat dit een goede website was om een spiegel op maat te laten maken. Wij vonden allebei dat de website erg professioneel en goed uitzag en hadden er vertrouwen in dat deze website een goede spiegel op maat voor ons kon laten maken.

Deze spiegel op maat staat perfect in onze slaapkamer.

Elke keer als ik nu mijn slaapkamer binnenloop en kijk naar onze prachtige spiegel op maat ben ik blij dat we de keuze hebben gemaakt om een spiegel op maat te laten maken door dit bedrijf. Ik liet gisteren de spiegel op maat aan mijn zus zien en ze zei dat ze het de mooiste spiegel vond die ze ooit had gezien in haar hele leven. Ook zij had nog een slaapkamer want die zijn niet gebruikte en zei dat ze dezelfde middag nog op zoek zou gaan naar een spiegel op maat voor haar slaapkamer muur.

Onze slaapkamer is nu helemaal perfect

Al met al raden wij het heel erg aan om een spiegel op maat bij deze website laten maken omdat:

  • De spiegel van goede kwaliteit is en er prachtig uitziet
  • De spiegel precies op de goede maat gemaakt is
  • De website er goed en overzichtelijk uitzag

Bent u ook op zoek naar een spiegel op maat? Dan zou ik zeker naar de site van glasgigant.nl gaan, hier kunnen ze de beste spiegels op maat maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *