Veilig je producten verpakken

kartonnen dozen

Vaak wordt onderschat hoe belangrijk kartonnen dozen voor een bedrijf zijn, tijdens transport zorg je ervoor dat je producten veilig kunnen worden verstuurd met de dozen. Welke omstandigheid er ook aan de orde is, regen, wind, sneeuw de dozen moeten elke weersomstandigheid doorstaan. Het is daarom van het grootste belang, dat je een doos gebruikt die geschikt is voor jouw doel. Natuurlijk niet vergeten wat er in de doos moet worden verpakt, ook dit is bepalend voor de doos.

Voordelen van dozen

Met de aankoop van kartonnen dozen geniet je ook van een aantal voordelen, vaak is een doos voordeliger als bijvoorbeeld een kunststof krat. Dozen zijn licht in gewicht als ze leeg zijn, ze worden zwaarder als ze worden gevuld met producten. Heb je wat ruimte over na het inpakken van je producten, is dit eenvoudig op te lossen met het gebruik van opvulmateriaal. Hierbij kun je denken aan bubbeltjesfolie, maar ook kartonnen plaatjes doen het hierbij goed. Wil je het perfect doen, laat dan de dozen op maat maken door logistiekconcurrent.nl. 

kartonnen dozen

Herkenbare dozen

Wil je laten zien dat de kartonnen dozen van jouw bedrijf afkomstig zijn, is het mogelijk om de dozen te laten bedrukken met het logo van je bedrijf. Je kunt de doos als een soort visitekaartje gebruiken, zodra de dozen uit de vrachtwagen komen ziet iedereen de naam van je bedrijf. Door de unieke doos die je hebt laten maken, val je ook op tussen de andere bedrijven omdat die een blanco doos hebben voor het vervoer.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*