Realgen

Ben jij al bekend met Realgen? Dit bedrijf was ik namelijk tegengekomen op het internet. De kennis wat je op deze website kan lezen is volop aanwezig. Dan heb ik het trouwens nog niet gehad over de snelle service die zij verlenen.

Realgen

Aangezien ik nog wat vragen had voordat ik een afspraak ging maken, ben ik telefonisch contact gaan zoeken met dit bedrijf. Een vriendelijke medewerker aan de andere kant van de lijn wist al mijn vragen te beantwoorden! Dit voelde voor mij erg goed aangezien ik nu wist dat zij hier kennis over heeft. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken met dit bedrijf. Je kunt zowel telefonisch alsmede via de mail een afspraak maken met dit bedrijf en dat is wel zo prettig. Ik had namelijk de afspraak gelijk weten te maken.

Realgen stond bij ons voor de deur!

De dag dat wij hadden afgesproken stonden zij netjes bij ons voor de deur. Onder het genot van een kop koffie kon ik mijn interesses laten tonen. Het liefst wilde ik een goed en duidelijke website zien. Wat ik zelf ook erg belangrijk vind is dat de website zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt. Ik zit er namelijk niet op te wachten om een cursus te moeten volgen zodat ik mijn eigen website kon begrijpen. Dit begreep Realgen en daar hebben zij ook rekening mee gehouden. Op dit moment wordt de website trouwens ook geoptimaliseerd voor Google. Linkbuilding voeren zij uit en dat boekt op dit moment het gewenste resultaat.