Pakket voor de feestdagen

Kerstpakket

Bij heel veel bedrijven wordt er aan het eind van het jaar een kerstpakket gegeven aan de medewerkers. De naam doet allang niet meer vermoeden naar de kerst als je de inhoud goed bekijkt, eten en drinken heeft ook plaats gemaakt voor andere dingen als belevenissen, goede doelen en leuke gadgets. Daarom wordt de groep gebruikers steeds groter, hoe meer thema’s hoe meer bedrijven er bijkomen. Kerstpakkettenexpress.nl is de grootste groothandel voor kerstpakketten in Nederland en België. Maar ook in Duitsland worden de pakketten steeds meer afgeleverd.

Kerstpakket

Verantwoord ondernemen

Bij kerspakkettenexpress.nl worden er niet zomaar dozen gevuld met inhoud, ze zijn dankbaar met iedere nieuwe klant die het bedrijf mag helpen. Uit dankbaarheid wordt er een bepaalde marge van de omzet aan nieuwe bomen geplant, dit kan zowel in Nederland zijn of ergens anders in de wereld. De aarde groener maken en houden is het doel van het bedrijf. Koop je een kerstpakket dan help je dus automatisch mee om de aarde groen te houden en het milieu goed te houden. Verantwoord ondernemen is net zo belangrijk als een mooi kerstpakket.

Kerstpakket

Eigen pakketten samenstellen

Heb je meer dan vijftig kerstpakketten nodig voor je bedrijf dan is het mogelijk om deze zelf samen te stellen. Vanaf 1000 stuks wordt het echt maatwerk, dan wordt bijvoorbeeld de doos van het kerstpakket geheel naar wens gemaakt. Ook de food artikelen kunnen worden verpakt in een verpakking met een eigen etiket, op deze manier heb je een pakket wat bijzonder persoonlijk is gemaakt alleen voor jouw bedrijf en medewerkers.