Manieren om jezelf te ontwikkelen

een webinar volgen

Het is belangrijk om jezelf constant te blijven ontwikkelen. Door de technologische revolutie die de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden, is het steeds gemakkelijker geworden om te leren. Steeds meer cursussen, trainingen en andere leermethoden vinden online plaats. In dit artikel vertel ik je daar graag meer over.

Een webinar volgen

Één van de meest geschikte manieren om online te leren, is aan de hand van een online webinar. Een webinar volgen is zo succesvol, omdat je direct in contact staat met degene die je de webinar aanbiedt. Op deze manier is er dus geen sprake van eenrichtingsverkeer, maar er vindt wederzijdse interactie plaats. Op internet zijn een hoop interessante webinars te vinden. Wil je meer weten over webinars? Neem dan eens een kijkje op www.yourwebinar.nl.

Andere methoden voor persoonlijke groei

Naast het volgen van een webinar, zijn er natuurlijk andere manieren om jezelf te ontwikkelen via het internet. De meest populaire manier is toch wel het kijken van leerzame video’s op Youtube. Het verschil met een webinar is echter dat er via YouTube geen live interactie plaats kan vinden tussen de zender en de ontvanger, tenzij het natuurlijk gaat om een live-video. Andere manieren voor online persoonlijke ontwikkeling zijn onder andere het volgen van podcasts en het lezen van ebooks.