Je bent net afgestudeerd

civiele techniek

Eindelijk begint je loopbaan en ga je beginnen met het echte werk, natuurlijk wil je kijken op internet voor de beste vacature civiele techniek. Maar hoe weet je zeker dat al die mooie gelikte advertenties van bedrijven ook doen wat ze beloven, tijd verspillen is niet alleen zonde maar ook nog eens onnodig. Als je na verloop van tijd er achter komt dat je niet op zijn plek zit, kun je het hele traject weer opnieuw beginnen. Of in het ergste geval zit je dan zonder werk, eeuwig zonde van je loopbaan.

civiele techniek

Investeren in jouw toekomst

Bij Bouwhuysch zijn ze er niet alleen op uit om je snel op een werkplek te krijgen, het is de kunst om je op de plek te krijgen waar jij je lekker op je plek voelt. Maar mocht dit toch niet zo zijn na verloop van tijd, dan gaan we kijken wat je wel leuk vindt. Er wordt geïnvesteerd om erachter te komen wat je sterke kanten zijn, op welk gebied kun je het meeste halen uit je talent. Ook wordt er gewerkt aan de zwakke plekken, zodat je op ieder gebied sterker wordt om je carrière te vervolgen.

Ideale combinatie tussen privé en werk

Niets is zo belangrijk als een goede balans tussen werk en privé, een prettig privéleven zorgt er ook voor dat je het maximale uit je loopbaan haalt. Bij het zoeken naar een vacature civiele techniek wordt ook daar rekening mee gehouden, geen conflicten tussen privé en zakelijk. Zoek de uitdaging op om het beste uit jezelf naar boven te halen, afwisselend en uitdagend werk zorgt ervoor dat je werk leuk blijft.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*