internet marketing Eindhoven

Internet marketing Eindhoven heeft mij heel erg goed geholpen om beter vindbaar te zijn online. Een tijdje geleden heb ik namelijk een nieuwe website laten ontwerpen voor mijn eigen bedrijf. Ik was echt heel erg blij met het resultaat. Als mijn klanten hierop terecht zouden komen, krijgen zij gelijk een goed beeld van mijn onderneming. Alles ziet er heel netjes en overzichtelijk uit. Ik merkte alleen na een tijdje dat ik maandelijks bijna geen bezoekers kreeg. Toen ben ik gaan rond zoeken op het internet hoe dit zou kunnen komen. Ik kwam erachter dat ik waarschijnlijk niet hoog genoeg in de zoekmachine stond. Daar wilde ik graag iets aan gaan doen.

Online marketing

Door internet marketing Eindhoven hoger in de lijst

Online zocht ik naar internet marketing Eindhoven om zo een bedrijf te vinden die mij kon helpen met mijn probleem. Al gauw kwam ik uit bij het bedrijf Websitepromotor. Over hen las ik meerderen goede berichten. Ik besloot om een mail te sturen waarin ik uitlegde wat het probleem van mijn website is en wat ik graag zou willen. Al heel erg snel kreeg ik een uitgebreide mail terug van een van de medewerkers. Daarin werd voorgesteld om eens langs te komen op het kantoor zodat wij samen de opties konden bespreken.

Online marketing

Zorg dat mensen jou online kunnen vinden

Samen met een medewerker keek ik wat internet marketing in Eindhoven voor mij kon betekenen. Omdat ik mij goed had ingelezen over de online wereld en vindbaarheid verliep het gesprek heel vlot. Als ik iets niet snapte, dan legde de medewerker het uitgebreid en geduldig aan mij uit. Dat vond ik heel erg fijn. Al snel kwamen wij tot de conclusie dat ik van de dienst zoekmachine optimalisatie gebruik wilde maken. Het doel was om mij veel hoger in de zoekmachine te krijgen.