Incassobureau

Bij Billincasso kun je terecht voor incasso no cure no pay. Dit betekent dat er geen kosten in rekening worden gebracht wanneer je factuur niet wordt betaald. En het mooie is, wordt jouw factuur wel betaald, dan zijn de incassokosten voor de debiteur. Dat betekent dat jij als ondernemer helemaal geen kosten hebt aan het incassotraject. Maar de kans dat je factuur betaald wordt, is wel een stuk groter. 

Incasso no cure no pay

Incasso no cure no pay maakt de stap naar een incassobureau kleiner

Vooral kleine ondernemers durven de stap naar een incassobureau niet te zetten. Ze zijn bang dat de inkomsten uit de betaalde factuur niet zullen opwegen tegen de kosten. Bovendien vinden ze het risico van niet betalen te groot waardoor er wel kosten gemaakt worden zonder dat daar iets tegenover staat. Er jammer want daarmee zijn deze ondernemers een dief van hun eigen portemonnee. In deze gevallen biedt incasso no cure no pay uitkomst. Er zijn immers geen kosten voor de ondernemer. Betaalt de debiteur na het minnelijke incassotraject nog steeds niet? Dan kan de ondernemer nog steeds kosteloos het dossier sluiten. Het is natuurlijk ook mogelijk om de vordering voor te leggen aan de kantonrechter maar dit zal altijd in overleg gaan.

Online indienen

Eenvoudig online facturen indienen

Incasso no cure no pay van Billincasso werkt heel eenvoudig. Je maakt een account aan op de website en je dient online de factuur in. Billincasso stuurt vervolgens een brief naar jouw klant. Wordt er betaald? Dan wordt dat bedrag direct naar je overgemaakt. Betaalt de debiteur niet? Dan zal Billincasso telefonisch contact opnemen met de debiteur om te achterhalen waarom er niet wordt betaald. Er kan dan gekozen worden om een betalingsregeling te treffen. Wordt er nog steeds niet betaald? Dan ontvang je van Billincasso een voorstel over verdere stappen en kun je er voor kiezen om door te gaan of om het dossier kosteloos te sluiten.