Wijnverzenddoos

Als je een fles wijn naar iemand op wil sturen om cadeau te doen, moet deze natuurlijk wel heel bij de ontvanger aankomen. Het zou zonde zijn als je iemand wil verrassen met een lekker wijntje en deze vervolgens kapot bij de ontvanger aankomt. Dat is niet alleen zonde van de wijn, maar natuurlijk ook van het geld. Zorg ervoor dat de fles wijn heel aankomt door middel van een wijnverzenddoos.

Wijnverzenddoos

Kijk eens bij Emkapak

Bij Emkapak kun je terecht voor allerlei soorten wijn verzenddozen. Of je de fles nou wil verpakken in een opvallende doos met een leuke print, of juist neutraal en luxe: het is er mogelijk. Je kunt gaan voor kartonnen verpakkingen in verschillende kleuren en patronen, maar ook voor houten dozen om de wijn te beschermen tijdens het vervoeren ervan.

Een houten wijndoos geeft een soort authentieke uitstraling aan de wijn, alsof hij direct is geïmporteerd uit Frankrijk. WIst je dat je houten wijndozen ook kunt laten bedrukken? Zo kun je het nog persoonlijker maken of juist nog meer op een import wijn laten lijken. Heel leuk voor de wijnliefhebbers onder ons. Het is ook mogelijk om de wijndozen met een foto te laten bedrukken. Dan zullen de ontvangers niet alleen blij zijn met de wijn, maar ook de verpakking zal verrassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *