De voordelen van een systeemvloer

Nolte Opslagsystemen

Misschien heeft u er weleens van gehoord of heeft u het weleens gezien: een systeemvloer. Dit is de perfecte oplossing wanneer u meer ruimte wilt creƫren in uw pand. Een systeemvloer is ook wel een extra etage in uw pand, waardoor u niet hoeft te verbouwen of te verhuizen. Ideaal dus! Zo kunt u dus al uw spullen kwijt en kunt u langer in uw eigen pand blijven. Een hele handige oplossing dus!

Waarom kiezen voor een systeemvloer?

Er zijn diverse voordelen van het aanschaffen van een systeemvloer. Zo hoeft u dankzij een systeemvloer niet te verhuizen of te verbouwen en bovendien is het op den duur ook nog eens een voordeligere oplossing. Bovendien geldt dat er een systeemvloer heel veel kilo kan dragen, want het heeft een draagvermogen van 300 tot 2.500 kilogram per vierkante meter. Ook zijn er vele accessoires zoals trappen, leunwerk, palletopzetplaatsen en kolombescherming beschikbaar die u kunt toepassen bij de systeemvloer.

Waar een systeemvloer kopen?

Als u ook een systeemvloer wilt kopen dan raden we u aan om een kijkje te nemen bij Nolte Opslag Systemen. Deze partij is de specialist in het maken van systemvloeren en daarom kunt u hier ook terecht voor op maat gemaakte tussenvloeren. U vindt de systeemvloeren van deze partij door heel Europa. U vindt de Nolte tussenvloeren in onder andere diverse fitnesscentra, winkels, fabrieken en magazijnen.

Kwaliteit en veiligheid

Nolte Opslag Systemen heeft veel ervaring met het ontwerpen, produceren, leveren en monteren van een systeemvloer. Tijdens het produceren wordt er altijd rekening gehouden met de veiligheid van de constructie. Deze partij maakt alleen gebruik van hoogwaardig materiaal, waardoor je voor heel veel jaren gebruik kunt maken van de vloeren.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over een systeemvloer in uw magazijn, fabriek of winkel? Neem dan zeker even contact op met Nolte Opslag Systemen. Bent u benieuwd met welke kosten u rekening moet houden? Via de website van Nolte kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u helder voor ogen krijgt met welk budget u rekening moet houden.