Iedere gemeente of ondernemer die aan de slag gaat met zijn infrastructuur heeft baat bij de input van BTL.nl. Bij BTL wordt de impact van projecten op de natuur en het milieu bekeken. De adviezen van BTL hebben veel waarde voor de leefbaarheid van een stad of wijk. Het doel is een gebied te creëren, waarin het prettig is om te werken en te wonen. De wijze waarop natuurlijke elementen in zo’n plan zijn opgenomen zijn daarbij van wezenlijk belang. BTL kijkt niet alleen naar het moment van opleveren, maar ook naar de wijze waarop het groen richt in de toekomst ontwikkelt.

De vijf garanties van BTL.nl

Bij het inschakelen van BTL.nl geeft het bedrijf vijf garanties. Dat zijn de kernwaarden die bij elke opdracht worden gehanteerd. De eerste garantie is dat er meerwaarde wordt gecreëerd door groen. Natuur zorgt voor een betere leefbaarheid van de wijk, een beter binnenklimaat in de gebouwen in die wijk en voor vastgoed met een aantrekkelijke uitstraling.  Een andere garantie is dat er wordt gewerkt aan toekomstgerichte oplossingen. Die wijze van denken zit in het DNA bij BTL.nl, dus dat wordt automatisch meegenomen bij elke opdracht die het bedrijf mag uitvoeren.

BTL.nl als adviesbureau

De overige drie garanties hebben te maken met de wijze waarop een opdracht bij BTL wordt uitgevoerd. Ten eerste wordt er alleen maar gewerkt met deskundig personeel. Er zit dus altijd een specialist aan tafel. Dat is terug te vinden in de wijze waarop de voorbereidingen worden gedaan. BTL geeft de garantie dat er nooit sprake is van meerwerk. Als opdrachtgever kom je dus nooit voor extra kosten te staan als gevolg van een slordige voorbereiding. De laatste garantie is dat BTL altijd snel reageert. Elke opdracht heeft één aanspreekpunt en die is altijd snel ter plaatse.